Нашите партньори - Chaos Group

Представяме ви Chaos Group! Партньори на курса по NodeJS.

Този път статията ще бъде по-разчупена!

Ще споделим с Вас както информация за Chaos Group, така и едно видео интервю от кухнята в офиса с Боби Симандов.

Борис Симандов

Хаос Груп е компанията създала един от най-успешните продукти за 3D визуализация – V-Ray.

През 1997 г. компанията стартира като студио в сферата на 3D и анимационните услуги. По това време двамата съоснователи на компанията Петър Митев и Владимир Койлазов са студенти във ФМИ и започват да пишат софтуер.

През 1999 г. двамата пускат на пазара първия си продукт - Phoenix FD, софтуер за симулация на флуиди.

Три години по-късно официално е пусната първата версия на V-Ray за платформата 3ds Max и компанията се превръща в световен лидер в предоставянето на иновативни софтуерни решения за развлекателната индустрия и сектора за визуализиране.

V-Ray е един от най-известните софтуерни продукти в сферата на 3D визуализацията. Филми, дизайни, проекти и идеи създадени с V-Ray са част oт ежедневието на всеки от нас с достъп до телевизия, компютър или билет за кино, благодарение на голямата общност от артисти и дизайнери използващи V-Ray.

Вижте част от най-новите проекти, реализирани благодарение на V-Ray тук: https://www.youtube.com/watch?v=nFFOEXe8zO8

Екипът в главния офис в София е над 140 души, работещи в сферата на разработка на софтуер, продажби и маркетинг, обслужване на клиенти, ИТ, и други дейности, обслужващи бизнеса.

И да напомним за конференцията, която организират Chaos Group на 25-ти октомври. Събитието е безплатно, като изисква регистрация - http://cg2.chaosgroup.com/conf2014/#register

Ето какво разказа и Боби Симандов за работата и проектите в компанията:comments powered by Disqus