Първите 10 лектора за HackConf

С наближаването HackConf 2015, обявихме и първата партида от лектори, които ще разкажат тяхната гледна точка за IT индустрията.

Темите са повече от разнообразни - от предприемачество и управление на лични финанси, през математика и алгоритми, през разработка на игри и разработка на софтуер, през оправяне на бъгове и качествен контрол.

Математика и алгоритми

По тази много важна тема, ще имаме удоволствие да чуем хора от Experian и Data Science Society - Мария Матева и Сашо Ефремов.

За повече подробности, във видео обявяването с тях :)

Предприемачество

Като "opening keynote" за първия ден на HackConf, ще имаме удоволствието да чуем Светозар Георгиев и Васил Терзиев от Telerik, които ще споделят за тяхната история и успехът, която постигнаха с продажбата на Телерик за 262.5 млн.

Към тях ще се присъедини и Миро Мирославов от OfficeRnD, който ще разкаже как са стартирали и пробили в Лондон.

Код, бъгове и игри

Софтуерните теми ще бъдат повече от интересни!

Ще си говорим за код и как да станем по-добри програмисти, как да се борим с бъгове и как може да създаваме и разработваме игри?

По темата ще чуем Божидар Бацов, Сашо Тодоров и Павел Колев.

Повече за тях, във видео представянето им:

Сървърното се запали и системна администрация

Какво да направите, ако сървърното се запали? На този въпрос, (както и на други все толкова интересни) отговор ще даде Мариан "HackMan" Маринов.

Темата е системна администрация, която очакваме да бъде повече от интересна :)

Билети

И последно, но не по важност - запазете си място на HackConf, като си вземете билет от сайта на конференцията!comments powered by Disqus