Официалните партньори за Core Java и Frontend JavaScript - SAP, Nemetschek и Proxiad

Със започването на новите два курса от портфолиото на Хак България - Core Java и Frontend JavaScript, сме радостни да обявим и компаниите-партньори за тях!

Това са Nemetschek, SAP Labs България и Proxiad!

Nemestchek, SAP Labs България и Proxiad подкрепят Core Java курса, а SAP Labs България и Nemetschek, подкрепят и Frontend JavaScript курса.

Ако решим да групираме компаниите по курсове, това би изглеждало така:

{
    "Core Java": ["SAP Labs Bulgaria", "Nemetschek", "Proxiad"],
    "Frontend JavaScript": ["Nemetschek", "SAP Labs Bulgaria"]
}

Какво означава партньори?

Идеята на тези курсове е проста:

  • Безплатно обучение за хората
  • Много високо ниво на практика в курсовете
  • Възможност за курсистите да се ориентират професионално след това.

Като партньори, компаниите ни позволяват да направим нашите обучения безплатни и да държим качеството и нивото много високи.

И поради тази причина отново сме радостни да работим с водещите компании в IT сектора в България!

Партньорите ще се включват в учебния план на курсовете, осигурявайки специалисти и ментори по теми, с които ежедневно се сблъскват.

Самите курсисти ще бъдат "топли" след интензивността на упражненията и при желание човек лесно може да започне да работи в индустрията. И да разбира какво прави.

И сега, без определен ред, искаме да ви разкажем по малко за всеки един от сегашните партньори:

Nemetschek България

Продължавайки от Програмиране 101, Nemestchek България са партньори и за двата курса - Core Java и Frontend JavaScript.

Освен това те са и от редовните компании, които подкрепят и HackFMI :)

Nemetschek Logo

Немечек България е от онези софтуерни компании, които се стремят да са винаги в крак с последните тенденции в областта на разработването на софтуер.

В компанията работят близо 200 професионалисти, които творят и се забавляват заедно, с което допринасят за успеха на компанията вече 15 години.

В Немечек се подкрепя мнението, че най-добрите идеи се раждат в неформална среда и затова ежедневно си я създаваме. Вратите в Немечек са винаги отворени за нови таланти с ентусиазъм и мотивация, които се вписват в атмосферата.

SAP Labs България

Продължавайки от Програмиране 101, SAP Labs България са партньори и за двата курса - Core Java и Frontend JavaScript.

SAP Logo

За статистиците SAP означава 253 500 клиенти в 188 страни, повече от 67 000 служители в 130 локации по света, 42-годишна история.

За бизнес анализаторите – лидер в бизнес софтуера за 25 индустрии с над 16 милиарда евро годишен приход.

За лидерите на водещите компании в света – нови измерения и възможности в управлението на техните бизнес процеси и информация.

За хората, работещи в SAP Labs България, SAP е мястото, което им дава възможност да развиват себе си като професионалисти и да имат самочувствието, че допринасят за позитивната промяна на света, работейки по софтуерни платформи и продукти, на които се доверяват правителства, глобални корпорации и нестопански организации по цял свят.

В София е разположен един от стратегическите центрове за софтуерна разработка на SAP, в който работят повече от 530 професионалисти.

Съкращението „Lab“ произтича от английската дума „laboratory” и напълно отразява работната среда в компанията, свързана с иновации, непрекъснато усъвършенстване и обучения.

В SAP Labs България можеш да видиш в перспектива целия процес на разработване на софтуера. Ето защо фирмата е така привлекателна за студентите и хората, които са в началото на професионалния си път. Стажантската програма е разработена, за да посрещне нуждите от плавен преход между академичния и професионалния живот. Осигурява се “buddy” за всеки стажант – опитен ментор, който го въвежда в работата и давайки му обратна връзка, помага за бързото преминаване през първите стъпки в професионалната сфера.

В компанията се работи по редица продукти и решения, имащи ключово значение за портфолиото на SAP. Приносът й към революционната за целия бизнес In-Memory технология SAP HANA, както и превръщането на Лаба в ключова локация в дефинирането и разработването на облачната платформа на SAP – SAP HANA Cloud Platform, която има за цел да направи SAP и нейните клиенти първокласни „граждани“ в Облака и неговите приложения, са основателни причини за гордост.

Днес повече от всякога SAP поставя нуждите, желанията и опита на своите клиенти на първо място. В този контекст, стратегическа инвестиция е откриването ,именно в SAP Labs България, на изцяло нов отдел, който ще се фокусира върху потребителското изживяване и потребителския интерфейс на SAP продуктите. Очаква се екипът да актуализира UI слоя, който се използва от всички SAP разработчици за създаване на приложения, отговарящи на изискванията на всеки клиент – красиви, атрактивни, интуитивни.

Очаква се разрастване и във водещите за Лаба области като Cloud и In-Memory технологии, сигурност, поддръжка, консултиране на клиенти, с което SAP Labs България ще даде до края на годината възможност за кариерно развитие на повече от 100 нови професионалиста.

SAP Labs Bulgaria Team

Proxiad

Новият участник сред редиците на партньорите е Proxiad България!

Proxiad

Проксиад България създава уеб-базирани бизнес приложения за водещи високо технологични компании от Западна Европа и Щатите в широко разнообразие от бизнес сектори. Компанията предлага богата гама от услуги, покриващи целия жизнен цикъл на софтуерните продукти, използвайки най-новите технологии в областта на J2EE, PHP, Mobile development (iOS and Android), MS.NET, N-tiers Architecture, and Business Intelligence.

Част e от Proxiad Group с повече от 650 ИТ професионалисти, 8 офиса във Франция и България и 20 годишна успешна история.

Проксиад България предлага на своите вече над 180 служители иновационна офис култура като за това помагат две групи - Fun Committee и Tech-Exchange.

Първата се грижи за редовната комуникация с хората, организацията на забавни събития, и осигурява помощ при по-сериозните социални дейности на компанията.

Втората група е отговорна за инициативите за споделяне на знания като конференции (POJOConf и PlovDev), вътрешно-фирмени обучения и външни инициативи.

Компанията е популярна сред студентите със своите стажантски програми, тъй като смята присъединяването на млади таланти, заредени с ентусиазъм, идеи и динамика, за един от ключовите фактори за успешно бизнес развитие.

Proxiad България

Курсове, курсове, курсове

Ако искате да следите online какво се случва с нашите курсове, може да направите това по следният начин:

За Frontend JavaScript:

За Core Java:comments powered by Disqus