Официалните партньори за Програмиране 101 - Komfo, VMWare, SAP, Nemetschek

Курсът по Програмиране 101 стартира с общо 45 безплатни места, разделени в две групи.

Стартът на Хак България

Идеята, с която стартирахме Хак България, и с която правим отделните курсове, е да вдигнем летвата високо и да научим хората на практика, която ще им развърже ръцете.

За да може да държим това качеството, както и да предоставим на хората реална възможност за реализация в IT индустрията, сме радостни да обявим, че за старта на Програмиране 101 имаме 4 невероятни партньора - Komfo, VMWare България, SAP Labs България и Nemetschek

Какво означава партньори?

Казано накратко - партньорите покриват финансово, местата в курса.

Но това не е всичко. Участниците в Програмиране 101 ще имат възможността да:

  • Слушат гост лектори от тези водещи компании в IT сектора. Винаги има какво да научиш от хора, които са врели и кипели в света на софтуера;
  • Прекарат 2 седмици в офисите на нашите партньори, когато дойде време за писане на код (Може да погледнете конспекта за Програмиране 101);
  • И докато курсистите се намират в някой офис, те ще получат и подобаващо менторство за това, което разработват;
  • И не на последно място, курсистите ще имат много добра възможност, при желание, да си намерят работа;

И сега, без определен ред, партньорите за Програмиране 101:

Komfo

Komfo Logo

Комфо е софтуерна компания, която разработва продукти за управление на бизнес нуждите в социалните медии.

Започвайки с основен фокус върху възможностите на Facebook платформата, Комфо е първата скандинавска компания избрана за Facebook Preferred Developer.

Продуктите на фирмата се използват от над 400 големи компании в ежедневната си работа. Някой от по известните клиенти са Nike, Samsung, Microsoft, Toyota, Universal Music, Telia, Electronic Arts, TV2, Jyske Bank.

Към момента в бързоразвиващите се офиси в България и Дания работят над 65 висококвалифицирани специалисти.

В Комфо служителите имат възможността да работят по съвременни методологии за разработка софтуер, прилагайки кретивност и нови технологии.

Komfo Team

VMWare България

VMWare Logo

VMware (NYSE: VMW) е глобален лидер в сферата на софтуерни решения за виртуализация и cloud инфраструктури.

Компанията помага на своите клиенти успешно да трансформират начина, по който изграждат, предоставят и използват ИТ ресурсите в Cloud среда. VMware е една от най-бързо растящите софтуерни компании с годишен приход от 5,21 млрд. долара за 2013 г., повече от 500 000 клиенти и 55 000 бизнес партньори.

Компанията е базирана в Силициевата долина и разполага с офиси в целия свят. За повече информация посетете www.vmware.com

VMWare Bulgaria Office

SAP Labs България

SAP Logo

SAP е световен лидер в бизнес приложенията по отношение на приходи от софтуер и свързани услуги - с над 66 000 служители в повече от 130 локации за разработка и продажби по света. Централата на SAP е разположена във Валдорф, Германия.

Така наречените "Лабове" (laboratories) в SAP са центровете за разработка на софтуер, които създават иновативни софтуерни продукти, привличайки таланти и използвайки достиженията на технологиите.

SAP Labs България е един от стратегическите центрове за развойна дейност на SAP.

Компанията е създадена през 2000 г. и в момента в нея работят повече от 500 професионалиста, които създават водещи Cloud и In-Memory технологични решения, допълнени от качествени услуги по поддръжка и технологично консултиране.

SAP Team

Nemetschek

Nemetschek Logo

Немечек България е от онези софтуерни компании, които се стремят да са винаги в крак с последните тенденции в областта на разработването на софтуер.

В компанията работят близо 200 професионалисти, които творят и се забавляват заедно, с което допринасят за успеха на компанията вече 15 години.

В Немечек се подкрепя мнението, че най-добрите идеи се раждат в неформална среда и затова ежедневно си я създаваме. Вратите ни винаги са отворени за нови таланти с ентусиазъм и мотивация, които се вписват в нашата атмосфера.comments powered by Disqus