Партньорите ни за курсовете този сезон

В разгара си е третият сезон на курсовете в Хак България!

Курсовете по Програмирне 101, Core Java, Frontend JavaScript и Ruby on Rails, които започнаха през март, се случват благодарение на нашите партньори!

В тази статия искаме да Ви представим всички тях, които ни подкрепиха, за да станат курсовете наистина страхотни. :)

По надолу ще видите и видео с по-нестандартни въпроси към партньорите ни. Защо са избрали пътят на програмиста, коя е любимата им технология и още интересни моменти.

Без определен ред ето ги и тях:

SAP Labs България

SAP

Те подкрепят курсовете по Програмиране 101 и Core Java и са наши генерални партньори!

Статията за генералното ни партньорство със SAP Labs България можете да прочетете тук: http://blog.hackbulgaria.com/sap-labs-bulgaria-general-partners/

Nemetschek България

Nemetschek

Този сезон те са наши партньори за курса Програмиране 101!

Немечек е от онези софтуерни компании, които се стремят да са винаги в крак с последните тенденции в областта на разработването на софтуер.

В компанията работят близо 200 професионалисти, които творят и се забавляват заедно, с което допринасят за успеха на компанията вече 15 години.

В Немечек се подкрепя мнението, че най-добрите идеи се раждат в неформална среда и затова ежедневно си я създават.

Вратите в Немечек са винаги отворени за нови таланти с ентусиазъм и мотивация, които се вписват в атмосферата.

Toptal

Toptal

За първи път Toptal ще са наши партньори! Те ще подкрепят курсовете Програмиране 101, Frontend JavaScript и Ruby on Rails!

Toptal свързва стартъпи, компании и организации с непрестанно растяща мрежа от елитни програмисти по целия свят.

Toptal е отлично решение както за специалисти, които имат желание да работят дистанционно по топ проекти, така и за компании които се нуждаят от доказани професионалисти.

Всеки Toptal инженер е внимателно подбран посредством строг процес, създаден и прилаган от екип от експерти в съответната област. Toptal не прави компромиси с качеството - това е място за най-добрите програмисти и най-добрите компании.

Software Society

Software Society

За втори сезон те ще са наши партньори!

Продължавайки партньорството си от курса по Ruby, сега подкрепят курса по Ruby on Rails.

Software Society е бълграска компания, част от немската RCom Gruppe (http://rcom-gruppe.de/), специализирана главно в разработване с Ruby on Rails.

В момента при нас работят повече от 30 програмиста, като основните ни клиенти са големи корпорации и финансови групи в Германия.

Други клиенти са стартъпи от Щатите.

Фирмата се занимава и с разработването на мобилни приложения и enterprise решения.

Технологиите, които използваме са : Ruby/Ruby on Rails, Python/Django, iOS, Android, Node.JS, AngularJS, PostgreSQL, MongoDB.

Програмиста

Programista

Те бяха наши партньори за курса Системно програмиране със С в миналия сезон, а сега ще подкрепят курса по Frontend JavaScript!

Компанията Програмиста е основана през юни 2013г. в Пловдив, като тя успява бързо да се разрастне и достига до екип с над 70 човека.

В него се включват project managers, senior и junior разработчици, QA automation инженери, QA анализатори и хора, които се грижат за support-а.

Програмиста е outstaffing (аутстафинг) компания, която работи по дългосрочни проекти със своите клиенти.

Технологиите за разработка, които използват са C/C++, PHP, Perl, Java, Scala, Eceed, Bash. База данните се пишат на MySQL, MS SQL Server и Oracle . Най-важният клиент на компанията е SevOne.

SevOne е network performance management software компания, чийто софуер пишат екипите на Програмиста.

VMware България

VMWare VMWare България, които подкрепиха първият курс в Хак България и наскоро стартиралият курс Програмиране 0 ще са наши партньори за Core Java курса!

VMware e световен лидер в областта на софтуерни решения за виртуализация и cloud инфраструктури. Тя е една от най-бързо растящите софтуерни компании с годишен приход от 6 млрд. долара за 2014 г. и с повече от 500 000 клиенти и 75 000 бизнес партньори. Компанията е базирана в Силициевата долина и разполага с офиси в целия свят.

Офисът на VMware в София е най-големият център за софтуерни разработки на VMware в Европа. Местните екипи имат ключова роля в разработката на водещи продукти с фокус върху управлението на cloud среди и автоматизацията. В момента тук работят около 500 служители, като екипът продължава да се разраства.

Повече за VMware: http://www.vmware.com/company/careers

Ако си скролнал до тук и все още не си видял видеото по горе, изгледай го:comments powered by Disqus