SAP Labs България - наш генерален партньор

Преди да започнем с курсовете за 2015-та година и да ви кажем кои са партньорите, благодарение на които се случва всичко това, трябва да ви споделим една страхотна новина!

SAP Labs България са наш генерален партньор за 2015-та година!

SAP Labs България ни подкрепяше във всички минали издания на курсовете, и се радваме, че продължаваме успешното си партньорство и през тази година!

SAP-logo

Какво означава генерален партньор?

SAP Labs България ще подкрепи голяма част от курсовете ни през тази година и, ще участва като партньор в хакатона HackFMI.

Генералното партньорство означава две много важни неща:

  • От една страна, че SAP Labs България имат доверие в курсовете и модела, който ние използваме.
  • От друга страна, това означава възможност за нас - Хак България - да се фокусираме още повече върху случването на качествени курсове, с ангажирани преподаватели и студенти, където хората се учат и имат желанието за това!

Нашите курсисти ще имат възможността за кариерно развитие в SAP Labs България, които спечелиха наградата за "Най-добър работодател на годината" за 2014!

Хората, които започнаха работа в SAP Labs България

И понеже няма нищо по-красноречиво от личния пример, припомнете си отново успешните истории на хората, които започнаха работа в SAP Labs България!

Дани и Жоро - участниците в първия сезон на “Програмиране 101”, които [започнаха своята реализация в екипа на компанията:]( http://blog.hackbulgaria.com/after-prog101-sap-success-story-1/)

Dani&Joro

Първото видео от поредицата Hack Stories, в което Дани, Деян, Ади, Таня, Деси, Жоро и Андрея разказват за работата си и приключенията в SAP Labs България.

Повече за компанията вижте във видеото със Стоян Велев - мениджър в SAP Labs България, а за тези от вас, които предпочитат да четат ето и статията.comments powered by Disqus